L’entrega dels Premis Ludi es farà al SAGA

Sabem que el camí des de les primeres idees fins a l’entrega dels prototips, com a màxim el 15 de novembre, no és senzill, però tenim un motiu més per motivar-vos a presentar la millor versió de la proposta que teniu a les mans: ens veurem al Saló del Gaming, que es farà per segon any a La Farga de l’Hospitalet.

El pròxim 1 de desembre, a les 17h, ens trobarem amb tots els que ho vulgueu a l’escenari principal del SAGA per compartir les experiències viscudes, ampliar la xarxa de contactes i viure amb emoció el veredicte del jurat.

I una altra sorpresa: tots els participants que hàgiu entregat un prototip que l’organització hagi validat que funciona correctament rebreu un correu amb una entrada gratuïta per als 3 dies de saló!

Recordeu que, si us sorgeixen dubtes durant el desenvolupament, podeu enviar-los a info@premisludi.cat.

Un dubte habitual aquests dies és que els que esteu fent el joc amb Unity us trobeu amb que, per obrir-lo en local, cal tenir un localhost. No us preocupeu, que podrem obrir-lo bé, també ho hem inclòs a les FAQs.

També sabem que hi ha bastants grups treballant en propostes i us agraïm que ens ho expliqueu i ens envieu totes les fotos que vulgueu del vostre procés de creació. Aquí en van algunes de grups del Tecnocampus en ple procés de creació!